• ✔ Auktoriserad återförsäljare & hudterapeut

  • ✔ Fri frakt* 

  • ✔ Snabb leverans

Babor hudvårdsprodukter

Köpa

Hudtyp

Hudtillstånd

Hudproblem

Förväntat resultat

Märken

Produkttyp

Kategorier

Rensa filter
Populära hudvårdsprodukter
Vi tipsar om

Babor rea stockholm

Babor Innovativa hudvårdsprodukter och naturliga aktiva ingredienser


Babor hudvård since 1956


År 1955 utvecklade Dr. Michael Babor - grundare till varumärket Babor - formeln för HY-Öl HYDROFILOLJA. Formula har senare blivit potenterad av Babor. Denna innovativa produkt har lagt grunden för varumärket Babor som med åren har blivit ett av de mest omtyckta och populära varumärken inom hudvård.

Oöverträffad kvalitet och effektivitet har gjort HY-Öl – en rengöringsolja från Babor till en bästsäljare, vilken den än idag är.

Babor hudvårdsprodukter 1956 Beautyka bild081

 


Sedan 60-talet riktade Babor fokuset åt att inkludera ingredienser av naturligt ursprung i sina produkter. Babor började utveckla effektiva hudvårdsprodukter för professionellt bruk med dominans av naturliga ingredienser. Babors hudvårdsprodukter används i salonger världen runt än idag, då deras kvalité är så hög.

Idag är Babor ett världsledande varumärke inom produktion av hudvårdsprodukter som till stor del innehåller naturliga ingredienser. Babor absolut mest kända och omtyckta produkt är ampuller vars innehåll av naturliga aktiva ingredienser är extremt hög för att ge dig det bästa resultatet

Effektiva naturliga ingredienser Babor Beautyka bild11

 

Babor hudvård - produkter med 50-års erfarenhet


I över 50 år har BABOR jobbat med att utveckla och förbättra sina egna formula. Allt arbete pågår i Babor egna forskningslaboratorium i Aachen, där Babor även samarbetar med universitet och kliniker. BABOR har hittat en perfekt kombination av den långa erfarenheten och de nyaste forskningarna inom hudvården.

Babor vision på sitt varumärke baseras idag på tre stora pelare: innovativa produkter, naturliga aktiva ingredienser och noggrann kvalitetskontroll. Inom en snar framtid kommer Babor att producera nya högkvalitativa och effektiva produkter som är baserade på naturliga ingredienser och har ännu mer avancerade formler.

Babor ekologiska hudvårdsprodukter Beautyka bild071

 

"I tredje generationen fortsätter vi den vackraste familjetraditionen: BABOR.

Den personliga entusiasmen för skönhet, effektivitet och kvalitet är uppenbart överallt hos BABOR och känns av alla och exakt det är vår drivkraft. Med den mest effektiva professionella hudvård som är "made in Germany" vill vi ge våra kunder enastående resultat och en fantastisk upplevelse."

Dr. Martin Grablowitz & Isabel Bonacker
Ägare av Babor Gmbh

Babor hudvård & produkter bild77

 

I Babor historia finns allt från revolutionerande vetenskapliga upptäckter och ständig förbättring av formler till otroligt effektiva produkter.

Idag är BABOR ett vetenskapligt centrum för världsbetydelse.

Äkta Babor hudvårdsprodukter


Beautyka.se är Babor auktoriserad återförsäljare. Det innebär att du som vår kund köper äkta Babor hudvårdsprodukter hos oss på Beautyka.
 

Du är välkommen att besöka vår hudvårdsklinik Beautyka i Stockholm. Här får du prova Babor naturliga hudvårdsprodukter och Babors ansiktsbehandlingar.
Våra diplomerade och högkvalificerade hudterapeuter och leg. läkare tipsar dig passande Babor produkter och hudvårdsrutiner samt trygga ansiktsbehandlingar med Babor ekologiska hudvårdsprodukter.

Babor auktoriserad återförsäljare Beautyka bild007

Handla Babor hudvårdsprodukter hos auktoriserad återförsäljare stockholm Beautyka.se!

 

Våra populära artiklar

Varför får man finnar? Hur behandlar jag finnar? Hudvårdsprodukter mot finnar Vad är retinol? Vad gör Retinol i huden? Hur använder man Retinol?

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Information

Salongen

Webbutiken

SvenskaEnglish