• ✔ Auktoriserad återförsäljare & hudterapeut

  • ✔ Fri frakt* 

  • ✔ Snabb leverans

Babor Ampuller Koncentrat

Köpa

Hudtyp

Hudtillstånd

Hudproblem

Förväntat resultat

Märken

Produkttyp

Kategorier

Rensa filter
Populära hudvårdsprodukter
Vi tipsar om

Babor ampuller ansikte bild 100

Beauty ampuller från BABOR


Babor ampuller - Små, praktiska glas ampuller med skönhetselixir i maximal koncentration.
 

Babor är glada att presentera sina kända och omtyckta ampuller som innehåller skönhetselixir med maximal koncentration av aktiva ingredienser. Babor ampuller har blivit mycket populära tack vore deras effektivitet och fantastiska upplevelser de ger.

 

Redan på 70-talet började Babor använda konceptet av att sälja högkoncentrerade hudvårdsprodukter i ampuller. Babor ampuller har sedan dess varit bästsäljare inom hudvårds marknaden. Hudterapeuter och specialister världen runt rekommenderar sina kunder köpa ampuller från Babor, då just deras ampuller har blivit en revolution inom skönhet och hudvård.

Effektiva Babor serum ampuller Beautyka bild11

 

 

Babor ampuller - snabbare och bättre resultat


Babor ampuller innehåller mycket hög koncentrationer av aktiva ingredienser. Det är nästan omöjligt att ha så höga koncentrationer i vanliga ansiktskrämer eller serum. I ampuller som är ansedda för engångsanvändning hinner inte ingredienserna förstöras. Därför ger Babor ampuller mycket snabbare och bättre resultat på din hud.

Med ampuller från Babor kommer du se resultat redan om en vecka av regelbunden användning. Ampuller ger fantastiska resultat på alla typer av hudproblem. Du kan använda ampuller för torr hud, för fet hud, för blandad hud och för åldrad hud och hud med akne. Ampuller hjälper dig bli av med finnar, återfuktar och stramar upp huden samt inger en fin lyster och fräschhet.

Ampuller babor lätt användning Beautyka bild082

 

En Babor ampull för ett hudproblem


Babor ampuller arbetar på ett problem åt gången. Hög koncentration av aktiva ämnen i ampuller från Babor gör att du kan fokusera 100% på ditt problem och se resultat snabbt. Innehåll i ampuller absorberas i huden inom några sekunder utan att ge kladdig känsla och arbetar under hela dagen för att du ska njuta av ett perfekt resultat.

 

Ampullen innehåller hudvårds koncentrat som är ansedd för engångsanvändning. Ampullen är menad att tillföra maximalt med aktiva ingredienser och dosen är beräknad för att ge dig det bästa resultat. Bästa resultat av ampuller från Babor ses efter en hel kur på 7 ampuller med 2 ml i var under 3-4 veckor.

4 kategorier ampuller Babor Beautyka bild12

 

Babor ampuller är naturliga, ekologiska, allergivänliga och testas inte på djur (cruelty free).

Babor ampuller kommer i fyra kategorier:

  1. Återfuktande & Lystergivande (Hydrating): återfuktar, ger näring och återställer hudens skyddsbarriär
  2. Förnyande & Stärkande (Repair): reparerande, vitaliserande, anti-stress ampuller även för känslig hud som dämpar rodnad
  3. Första hjälpen (SOS): anti-inflammatoriska ampuller mot acne för problem aknebenägen hud
  4. Utjämnande & Uppstramande (Lift & Firm): Anti-age ampuller som minskar rynkor och fina linjer, ökar hudens elasticitet och fasthet, förbättrar hudtonen.

Läs mer om Babor varumärket!

Handla Babor ampuller hos auktoriserad återförsäljare Beautyka.se!

Ampull Babor ansikte bild 33

 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Information

Salongen

Webbutiken

SvenskaEnglish