• ✔ Auktoriserad återförsäljare & hudterapeut

  • ✔ Fri frakt* 

  • ✔ Snabb leverans

Babor MEN - för Män

Köpa

Hudtyp

Hudtillstånd

Hudproblem

Förväntat resultat

Märken

Produkttyp

Kategorier

Rensa filter
Populära hudvårdsprodukter

Babor MEN är en hudvårds serie som syftar till att ta hand om den manliga huden. Babor MEN kombinerar koncept av enkel hudvård, maximal effektivitet och perfekt resultat. Denna unika serie av hudvårdsprodukter för män är speciellt utvecklad för att träffa alla behov av manliga huden som skiljer sig mycket mot den kvinnliga.

Vad är det som särskiljer Babor MEN, en linje av hudvårdsprodukter för män, från andra Babor linjer? Babor MEN har hudvårdsprodukter med nya formel och aktiva ingredienser. Babor MEN bygger på ett nytt concept av nya formler och behagliga texturer.

Hudvårdsprodukter för män inom den nya serien Babor MEN lägger sig behagligt på huden, tar hand om hyn före, under och efter rakning och sist men inte minst under hela dagen! Babor MEN är en linje av hudvårdsprodukter för män som förebygger inväxta hår, dämpar rodnad och irritation efter rakning, återfuktar torr hud och minskar klåda. Syfte med hudvårdsprodukterna för män från Babor MEN är att stärka huden, fylla hyn med energi samt öka hudens barriärfunktion.

Babor MEN har två inriktningar som hjälper att ta hand om huden för män. Den första linjen är Energy activator som främjar hudens hälsa och välmående, stärker hyns skyddsbarriär, tillför fukt och mjukgör huden. Denna del av Babor MEN serien är till för att vårda huden och förbättra dess tillstånd.

Den andra delen av Babor MEN serien är Relax linje med hudvårdsprodukter för män som dämpar rodnad, lugnar ner huden och minskar klåda efter rakning. Relax linjen från Babor motverkar inväxta hår, lyfter upp håret för att göra rakning mer effektiv och minskar irritation. Hudvårdsprodukter från Babor MEN återfuktar huden och motverkar inflammation för att ge dig en känsla av behag och fräschhet efter rakning.

Babor har inkluderad ampuller för män i sin Babor MEN serien för att ännu mer utvidga hudvårdvariationen för män. Ampuller från Babor MEN innehåller aktiva ingredienser som möter manliga hudens behov och löser manliga problem. Köp Babor MEN på Beautyka!

Läs mer om Babor här!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Information

Salongen

Webbutiken

SvenskaEnglish