• ✔  Hudvård & Skönhetssalong

  • ✔ Fri frakt* 

  • ✔ Snabb leverans

  • ✔ Auktoriserad återförsäljare & hudterapeut

Cleansing - ansiktsrengöring

Köpa

Hudtyp

Hudtillstånd

Hudproblem

Förväntat resultat

Märken

Produkttyp

Kategorier

Rensa filter
Populära hudvårdsprodukter
Vi tipsar om

Cleansing från Babor

Cleansing är det första steget i din hudvårdsrutin. En noggrann hudrengöring ger dig en fräsch och hälsosam hud. Cleansing serien från Babor innehåller en rad ansiktsrengöringar som är utvecklade för att främja hudens hälsa och välmående. Babor cleansing serie innehåller ansiktsrengöring för torr hud, för fet hud, för blandad hud, för hud med finnar samt för åldrad hud.

Cleansing serie från Babor innehåller vattenbaserad ansiktsrengöring, oljebaserad ansiktsrengöring, ansiktsvatten, peeling, enzymrengöring och skumrengöring. Clenasing serie ger dig en djuprengöring av huden tack vore dess pH-värde som ligger runt 5-5,5, vilket motsvarar hudens perfekta miljö. Babor hudvårdsprodukter från Cleansing serie skadar därmed inte huden utan tvärtom främjar dess naturliga miljö.

Det är viktigt med djuprengöring av huden. Babor baserade sin Cleansing serie på dubbelrengöring metoden. Ansiktsrengöring från Babor innefattar djuprengöring av porer från alla föroreningar – både vattenlösliga och vattenfasta. För detta ändamål skapade Babor en HY-ÖL cleanser som är en oljebaserad ansiktsrengöring och även det absoluta bestseller bland Babor cleanser. HY-ÖL ansiktsrengöring löser upp vattenfasta föroreningar och ger dig en djup rengöring av huden. Naturlig oljebaserad ansiktsrengöring är det första steget i Babor hudvårdsrutin.

Enligt Babors syn på Cleansing serie ska HY-ÖL cleanser kompletteras med en vattenbaserad ansiktsrengöring som matchar din hudtyp. Det andra steget i din hudvårdsrutin är en vattenbaserad ansiktsrengöring. I sin Cleansing serie erbjuder Babor dig 4 olika vattenbaserade ansiktsrengöringar – för torr hud, för fet hud, för åldrad hud och för känslig hud. Applicera vattenbaserad ansiktsrengöring från Babor ovanpå den oljebaserade cleanser och massera med händerna. Nu får du garanterat vacker och hälsosam hud!

Cleansing serie innehåller också ansiktsvatten som ett komplement för din dagliga hudvårdsrutin och ansiktsrengöring. Ansiktsvatten och termalt vatten hjälper hålla hudens naturliga miljö och kan användas för uppfräschning under dagen. Enzympeeling från Babors cleansing serie ger dig omedelbart en vacker lyster genom att lösa upp cellsamband och polera bort gamla hudceller.

Glöm aldrig att ta bort sminket i slutet av dagen för att bibehålla hudens vackra utseende. I sin serie Cleansing har Babor inkluderat en make-up remover för att fullständiggöra din hudvårdsrutin och ge dig möjlighet att njuta av hudvårdsprodukter av bästa kvalite. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Information

Salongen

Webbutiken

SvenskaEnglish