•   Skönhetsklinik och hudvård

  •   Fri frakt från 700 kr

  •   Auktoriserad återförsäljare/hudterapeut

BareMinerals Faux Tan Body Sunless Tanner, 177ml

Faux Tan Body innehåller kastanjevatten som ger en omedelbar solkysst färg och med tiden ger den en rik naturlig solbrun färg som sitter i 5-7 dagar. Produkten innehåller dessutom ett kopparmineralkomplex, aloe vera och växtextrakt som mjukgör och skyddar huden. Du slipper ojämna rander på huden eftersom produkten är färgad så att du ser direkt vart du applicerat den. Som ett extra plus har produkten en härlig doft av mandel.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Faux Tan Body innehåller kastanjevatten som ger en omedelbar solkysst färg och med tiden ger den en rik naturlig solbrun färg som sitter i 5-7 dagar. Produkten innehåller dessutom ett kopparmineralkomplex, aloe vera och växtextrakt som mjukgör och skyddar huden. Du slipper ojämna rander på huden eftersom produkten är färgad så att du ser direkt vart du applicerat den. Som ett extra plus har produkten en härlig doft av mandel.

Ger en naturlig solkysst look som håller i upp till en vecka. 

Applicera över ansikte och hals med hjälp av fingrarna. Gå sedan över till applicering på kroppen. Du kan med fördel använda en speciell borste men det går utmärkt att endast använda fingrar. Applicera med långa svepande drag. Börja med armarna och fortsätt sedan ner mot magen, ryggen och benen. Tack vare en omedelbar färg som produkten ger, kan du direkt se vart och hur mycket du redan applicerade, samt kan reglera styrka som du vill få. 

Andra köpte även

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Information

Salongen

Webbutiken

SvenskaEnglish