• ✔ Auktoriserad återförsäljare & hudterapeut

  • ✔ Fri frakt* 

  • ✔ Snabb leverans

ClinicCare Hudvårdsprodukter

Köpa

Hudtyp

Hudtillstånd

Hudproblem

Förväntat resultat

Märken

Produkttyp

Kategorier

Rensa filter
Populära hudvårdsprodukter
Vi tipsar om

ClinicCare hudvård produkter - köp online för bra pris hos auktoriserad återförsäljare

Trygg ClinicCare hudvård produkter återförsäljare online Beautyka bild1

 

ClinicCare är ett varumärke med litet men effektivt och professionellt utvecklad produktsortiment

Grundläggande komponent för ClinicCare hudvård produkter är lågmolekylär hyalusronsyra som spelar vital roll i cellinteraktioner och cellsyntes. Hyaluronsyrans unika förmåga att binda fukt gör den till en utmärk ingrediens för hudvårdande produkter, då den bidrar till effektiv och djup återfuktning och återställning av huden samtidigt som den förebygger åldrande och bevarar ungdomliga spänst och elasticitet. Hyaluronsyra förbättrar hudens förmåga att hantera stress samt förstärker dess barriär- och återhämtningsförmåga. 

ClinicCare är en innovativ hudvårdsserie som erbjuder mest avancerade teknologier för att uppnå önskat och förväntat resultat i alla åldrar, för båda män och kvinnor och passar olika hudtyper.

Återförsäljare Cliniccare hudvård produkter på nätet med rabatt Beautyka bild77

 

Med ClinicCare hudvårdsprodukter har man möjlighet att leverera aktiva ingredienser på djupet och tar hand om olika hudproblem. ClinicCare hudvård är designad för att användas dagligen och förbättra huden på ett säkert sätt. Den moderna forskningar visade att tack vare kraftfulla aktiva ämne i ClinicCare produkter uppnås föryngrande, återuppbyggande, anti-pigmenterande och återfuktande effekt.

ClinicCare hyaluronsyra återfuktar på insidan

Hyaluronsyra med låg molekylvikt är en av de grundläggande komponenterna i ClinicCare hudvård produkter. Hyaluronsyra deltar i metaboliska processer som cellinteraktion och syntes. En av viktigaste egenskaper är hyaluronsyras förmåga att behålla fukt – upp till 1000 gånger själva syrans vikt. Naturlig reparation av hudceller är direkt beroende av halter av hyaluronsyra. Efter 30 års ålder minskas halt av hyaluronsyra i våran kropp. Detta bidrar till hudens ökad mottaglighet för toxiner och alla processer som kräver hyaluronsyra försämras.

Problemet med att absorbera konventionell hyaluronsyra är att dess molekyler är 3000 nanometer i diameter medan intercellulärt utrymme endast är omkring 100 nanometer. Detta gör det omöjligt för konventionella hyaluronsyramolekyler att tränga in i djupare nivåer av huden. ClinicCare produkter innehåller hyaluronsyra med låg molekylvikt med molekyler bara 5 nanometer breda med höga joniseringsnivåer också, vilket innebär att den kan nå djupt in i huden.

Den certifierade Hyaluronsyra som utvunnits ur biologisk fermentation innehåller små molekyler som har förmågan att penetrera till djupare hudlager och återfukta på insidan.

Köpa ClinicCare hudvård produkter på nätet Beautyka bild5

 Varumärket ClinicCare har tre unika serier, anpassade efter olika hudtyper och deras behov

ClinicCare Refresh serien är inriktad på att stimulera cellförnyelse, förbättra hudens fasthet och elasticitet samt ge en djup och effektiv återfuktning. Produkter i serien innehåller extremt höga halter av hyaluronsyra och har lyfting effekt. Passar alla hudtyper som vill förbättra hudtillstånd och behandla trött och stressad hud. Särskilld lämplig för mogen, torr och förtida åldrad hud. 

ClinicCare Glow serien är inriktrad på att minska pigmenteringar, jämna ut hudton och förbättra cellomsättningen. Produkterna inger huden en ny lyster och ökar hudens spänst. Serien passar perfekt för solskadad, pigmenterad, glåmig och fuktfattig hud. 

ClinicCare Pure serien är inriktad på att behandla problemhud, minska rodnad och inflammationer samt balansera hudens talgproduktion. Produkter i serier behandlar tilltäpptheter och orenheter på huden, reparerar hudbarriär och förstärker immunförsvar. Passar perfekt för fet, känslig, blandad, aknebenägen och stressad hud. 

Köpa ClinicCare produkter på nätet med rabatt Beautyka bild9

 

Köp ClinicCare hudvårdsprodukterna online på Beautyka.se

 

Våra populära artiklar

Varför får man finnar? Hur behandlar jag finnar? Hudvårdsprodukter mot finnar Vad är retinol? Vad gör Retinol i huden? Hur använder man Retinol?

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Information

Salongen

Webbutiken

SvenskaEnglish