• ✔ Auktoriserad återförsäljare & hudterapeut

  • ✔ Fri frakt* 

  • ✔ Snabb leverans

ClinicCare Glow produkter

Köpa

Hudtyp

Hudtillstånd

Hudproblem

Förväntat resultat

Märken

Produkttyp

Kategorier

Rensa filter
Populära hudvårdsprodukter

ClinicCare Glow serien - produkter mot pigmenteringar

ClinicCare Glow är en serie av professionella hudvårdsprodukter för solskadad hud med ojämn hudton. Glow hudvårdsprodukter innehåller alla aktiva ingredienser för att minska intensitet på pigmenteringar, förbättra hudton och ge din hud en hälsosam och vacker lyster! ClinicCare bryr sig om din huds hälsa och inkluderar alltid återfuktande och vårdande ingredienser i sina produkter för ansiktet! I ClinicCare Glow produkter hittar du ett ansiktsvatten mot fläckar, essence och serum mot pigmenteringar och en sheet-mask för en jämn hudton!

ClinicCare Glow serien mot pigmenteringar innehåller uppfriskande och uppljusande ämnen i sin formula.

Hudvårdsprodukter i ClinicCare Glow serien mot pigmenteringar innehåller arbutin och Mulberry bark extract som snabbt och effektivt minskar intensitet på mörka fläckar i ansiktet, jämnar ut hudtonen och förebygger uppkomst av nya pigmenteringar. Arbutin hämmar produktion av melanin – en brun färg som produceras i hudcellerna. Arbutin i Glow produkter från ClinicCare motverkar därmed uppkomst av pigmenteringar i framtiden och ger dig en vacker lyster i huden.

hudvårdsprodukter mot pigmentering ClinicCare Glow bild5

ClinicCare Glow hudvårdsprodukter mot pigmenteringar innehåller även en återfuktande och vårdande hyaluronsyra. Hyaluronsyra binder fukt i huden och återställer hyns fasthet och spänst. Därför passar CLinicCare Glow serien för dig med torr hud och hud med rynkor. Hyaluronsyra slätar ut huden och gör den spänstig, hälsosam och fräsch.

 

 

Våra populära artiklar

Hudvårdsprodukter mot finnar Vad är fördelar med enzympeeling? För vem passar PRX-T33? Varför ska man göra kemisk peeling? Vad gör Retinol i huden? Hur använder man Retinol?

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Information

Salongen

Webbutiken

SvenskaEnglish