• ✔  Hudvård & Skönhetssalong

  • ✔ Fri frakt* 

  • ✔ Snabb leverans

  • ✔ Auktoriserad återförsäljare & hudterapeut

Dermaceutic Hudvårdsprodukter

Hudtyp

Hudtillstånd

Hudproblem

Förväntat resultat

Märken

Produkttyp

Kategorier

Rensa filter
Populära hudvårdsprodukter
Vi tipsar om

Dermaceutic används av över 30.000 läkare, hudterapeuter och specialister runt hela världen. Det är ett franskt varumärke utvecklad av en grupp biokemister, hudläkare och estetiska kirurger, med syftet att behandla hudproblem som, till exempel, tecken på åldrande, hyperpigmentering och acne. Produkterna förbereder, optimerar och reparerar huden samt förlänger resultatet av estetiska behandlingar som peels, laser och fillers och får endast säljas av diplomerade hudterapeuter, plastikkirurger och hudläkare. 

Dermaceutic är ett av de första märken som började utveckla produkter med ingredienser som hyaluronsyra, stabiliserat C-vitamin och glykolsyra. När det gäller att upptäcka nya effektiva kombinationer av ingredienser inom estetisk dermatologi, så är Dermaceutic ledande inom cosmeceuticalindustrin. Eftersom att peeling intensiteten är anpassad till varje patient kan den optimala resultatet vara uppnåt. Produkterna testas i kliniska prövningar, för att säkerställa effektivitet och säkerhet. Bara ce-märkta peelingsystem! Säkra och effektiva lösningar för varje hudtyp!

Dermaceutic blev berömt tack vare dess extremt effektiva hudvårdsprogram, samt produkter som innehåller syror och vitaminer. Hudterapeuter från mer än femtio länder i världen arbetar med produkter från denna franska tillverkare. Förutom de ansiktsbehandlingar som utförs av en specialist på skönhetssalongen , lägger märket mycket tid åt att utveckla hemvård. Beautyka erbjuder att köpa i vår onlinebutik Dermaceutic produkter.

Varumärkets vårdkoncept omfattar sju steg för att uppnå frisk hud, inklusive rengöring, riktad kamp mot problem, återhämtning från avancerade ansiktsbehandlingar och solskydd. Hudvård från Dermaceutic lockar med en trevlig pris och kvalitet. Beställ och köp produkter från Dermaceutic hos oss och få rådgivning av hudterapeut eller läkare. Det är enkelt att beställa och köpa Dermaceutic hos oss. Fantastiska pris och kvalitet. Webbutiken erbjuder endast äkta franska produkter . Beautyka är auktoriserad återförsäljare.

Köp hudvård från Dermaceutic online på Beautyka.se!

attachment Dermaceutic Products attachmentDermaceutic HOMECARE PROGRAMS

Hudvårdsrutiner dermaceutic bild 2

 

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Information

Salongen

Webbutiken

SvenskaEnglish