• ✔ Auktoriserad återförsäljare & hudterapeut

  • ✔ Fri frakt* 

  • ✔ Snabb leverans

Dermaceutic Purify för problemhy

Köpa

Hudtyp

Hudtillstånd

Hudproblem

Förväntat resultat

Märken

Produkttyp

Kategorier

Rensa filter
Populära hudvårdsprodukter
Vi tipsar om

Dermaceutic Purify serien - rengöring och exfoliering

Huden är den del av din kropp som är i permanent kontakt med omgivningen. Luftpartiklar, talg, damm och andra föroreningar samlas på din hud under hela dagen.

Att tvätta och rengöra huden är ett viktigaste steg i din dagliga hudvårdsrutin för att ta bort orenheter och deras skadliga effekter på kort och lång sikt. Dagligen sminkborttagning och hudrengöring är huvudnyckeln till en frisk och ren hud.

Dermaceutics hudvårdsprodukter Purify serien erbjuder högpresterande ansiktsrengöring och exfoliering. Kraftfulla ingredienser som glykolsyra, salicylsyra och zink effektivt rengör din hud varje dag utan att torka ut den. Tack vare sina unika exfolierande egenskaper verkar Purify produkter på hudens ytliga lager och avlägsnar effektivt men försiktigt föroreningar, talgöverskott och partiklar samt håller din hud i ett friskare tillstånd.

Dermaceutic Purify seriens aktiva ingredienser: 

  • Xylitol - främjar och balanserar hudens vattennivå, förbättrar hudens utseende, stödjer cellförnyellsen samt lindring
  • Zink – har kraftfulla antiseptiska egenskaper, främjar hudens reparation
  • Mikrobiotaregulator – levererar i huden en mängd av olika näringsämnen, minskar rodnad och inflammation genom att stödja hudens mikrobiota
  • Niacinamid (vitamin B3) - hjälper till att minska uppkomsten av acne genom att förebygga uppväxt av aknebakterier i aknebenägen hud.

Dermaceutic Purify serien passar för alla hudtyper. Idealisk för känslig hud samt rodnad, hud med finnar och förstorade porer.

Dermaceutic Purify rengörande exfolierande hudvård

 

Köp Dermaceutic Purify hudvård online hos auktoriserad återförsäljare Beautyka.se!

 

 

Våra populära artiklar

Varför får man finnar? Hur behandlar jag finnar? Hudvårdsprodukter mot finnar Vad är retinol? Vad gör Retinol i huden? Hur använder man Retinol?

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Information

Salongen

Webbutiken

SvenskaEnglish