• ✔ Auktoriserad återförsäljare & hudterapeut

  • ✔ Fri frakt* 

  • ✔ Snabb leverans

Dermalogica Body Collection hudvård

Köpa

Hudtyp

Hudtillstånd

Hudproblem

Förväntat resultat

Märken

Produkttyp

Kategorier

Rensa filter
Populära hudvårdsprodukter

Dermalogica Body Collection - Badkonsten, uppfinns på nytt

Som en del av samhället har vi alltid bråttom att komma någonstans. Samma som så många andra saker tenderar vi att skynda oss för att slutföra våra dagliga duschritualer. I den här processen glömmer vi om den långvariga betydelsen och den återställande kraften av denna dagliga duschritual. Tvärtom kan och bör bad vara en meditativ, reflekterande del av vardagen.

Som ett resultat finns det en viktig koppling mellan sinnet och hudens hälsa. Mindfulness-baserade metoder som meditation, som har tredubblats i popularitet i USA sedan 2012, har visat sig minska stressnivåerna. I sin tur främjar stressreducering frisk hud - inte bara ansiktet utan också hela kroppens hud.

Det är denna anslutning som inspirerade oss att skapa den nya Dermalogica Body Collection. Tack vare utsökta naturliga aromer och innovativa formler med aktiva växtbaserade ingredienser är varje produkt i den nya Body-kollektionen utformad för att ge en stund lugn eftertanke för var och en av oss. Det tillfredsställer sinnena och avancerade ingredienser lämnar huden strålande och frisk. Påverkat av århundraden av traditionella badritualer ger de nya produkterna också en möjlighet att återställa balans och lugn i vår dagliga rutin.

Body collection Dermalogica hudvård bild 23

 

 

Våra populära artiklar

Hudvårdsprodukter mot finnar Vad är fördelar med enzympeeling? För vem passar PRX-T33? Varför ska man göra kemisk peeling? Vad gör Retinol i huden? Hur använder man Retinol?

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Information

Salongen

Webbutiken

SvenskaEnglish