• ✔ Auktoriserad återförsäljare & hudterapeut

  • ✔ Fri frakt* 

  • ✔ Snabb leverans

Dr. Belter Hudvårdsprodukter

Köpa

Hudtyp

Hudtillstånd

Hudproblem

Förväntat resultat

Märken

Produkttyp

Kategorier

Rensa filter
Populära hudvårdsprodukter

BelCos Cosmetic Co. Ltd. grundades 1979 av biokemisten Dr. Clemens Belter och hans fru, kosmetolog Gertrude Belter, i staden Braunschweig. Där finns de viktigaste avdelningarna för anläggningen för produktionen av skönhetsprodukter, tillsammans med ett eget mikrobiologiskt laboratorium och ett utbildningscenter för kosmetologer. Biokemisten och ledaren för forsknings- och utvecklingsteamet, Dr. Clemens Belter utvecklar, testar och optimerar ständigt alla DR. Belter-produkter i företagets laboratorier. Laboratorierna garanterar både toppkvalitet och säkerhet.

Det grundläggande konceptet för professionell kosmetisk vård som föreslagits av Dr. Belter-teamet är uppenbara resultat och maximal respekt för huden! Egna laboratorier som används för mikrobiologisk forskning och kontroll av tillverkade produkter uppfyller de högsta standarderna för kvalitet och säkerhet. Alla produkter tillverkas, förpackas och levereras direkt från Braunschweig. Produktionen uppfyller GMP- och EU-direktivets standarder.

Dr.Belter COSMETIC är inspirerad av den fascinerande mångfalden i naturen och överför detta ständigt till nya aktiva substanser med hjälp av den värdefulla inhemska och exotiska botaniken. Det som är speciellt är den mineral- och silikonfria basen för alla hudvårdspreparat, där 95–100% består av naturliga ingredienser. De favorita grupper av aktiva ingredienser är de hudidentiska ämnen, växtkomplex och marina extrakt. De mjuka strukturerna och de behagliga dofterna gör hudvård till ett nöje.

Dr. Belter® är ett professionellt hudvårdsmärke med effektiva resultatinriktade produkter tillverkade av förstklassiga naturliga råvaror och avancerade aktiva ämnen. Dr. Belters exklusiva hudvårdskoncept är ekologiskt och naturligt. Dr. Belter har 36års erfarenhet inom forskning, applikation och utbildning, samt har mer än 30års erfarenhet på den globala kosmetiska marknaden och är representerad i mer än 30 länder.

Märket omfattar ett komplett sortiment med 11 produktserier och mer än 150 produkter, för att uppnå en optimal och metodisk behandling för alla hudtyper, åldersgrupper och olika hudtillstånd – för såväl professionella behandlingar som hemmabruk. Idag leder redan den andra generationen av familjen Belter företaget in i framtiden, baserat på principerna för högsta professionalism, noggrant urval av naturliga komponenter och en ständig strävan efter excellens.

Dr. Belter erbjuder ett brett spektrum av procedurer, såsom expressbehandlingar, klassiska behandlingar, medicinska peeling, exklusiva behandlings- och återhämtningsprogram med kollagen, silkeproteiner och fytoöstrogener. Inom exklusiva program för korrigering av dermatologiska och estetiska problem finns behandlingar för känslig, fet, torr och normal hud; behandlingar mot rosacea, akne, hyperpigmentering och åldrande osv. 

Formler med hyaluronsyra, veganska bioteknologiska silkeproteiner och innovativa föryngrande ingredienser som Inca Omega Oil, Glucolift® matrix, Gatuline® Radiance och Cytorepair Peptid fuktar ner huden intensivt, stimulerar cellförnyelsen, normaliserar känsligheten, motverkar åldrandet och skyddar huden från miljöpåverkan. Det mest viktiga och universella i anti-age linjen är serum- och krämgel "AquaSilk", samt krämer och emulsioner för olika hudtyper.

För att stimulera hudförnyelsen och förbättra ämnesomsättningen skapade varumärkesspecialisterna ett antal peelingar och skrubbar:

- För torr och känslig hud: en enzympeeling med papain och asiatisk centella

- För fet hud med förstorade porer och åldersfläckar: kemiska peelingar baserade på fruktsyror

- För ojämn och grov hud är en gelskrubb med mikropartiklar av kvartssand och en keratolytisk bas med aloe vera perfekt

- För ömtålig hud med rosacea: en enzympeeling med enzymer proteas och subtilisin, som försiktigt mjukar upp och exfolierar de döda hudcellerna

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Information

Salongen

Webbutiken

SvenskaEnglish