•   Skönhetsklinik och hudvård

  •   Fri frakt från 700 kr

  •   Auktoriserad återförsäljare/hudterapeut

ENEOMEY Hudvårdsprodukter

Eneomey är en fransk serie cosmeceuticals som ger en fantastisk lyster och otroligt fina resultat. Eneomeys hudvård är unik. Produkterna stimulerar hudens cellulära aktivitet och förbättrar hudens struktur. Produkterna har en underbar antiaging effekt. En effektiv blandning av aktiva ingredienser, så som Vitamin C, glykolsyra och phytic syra, ger det optimala resultatet. Eneomeys behandlingsprodukter vitaliserar huden, tar bort döda celler och ökar produktionen av kollagen och elastin, vilket gör att huden ser yngre ut.

Laboratoire Eneomey har kombinerat sensorisk upplevelse, komfort och effektivitet i sina produkter. Flera kliniska studier har genomförts med syftet att bevisa effektiviteten på Eneomeykemiska peelingar och hudvårdsprodukter. Dessa studier har utförts med hjälp av mätanordningen VISIA, ett verktyg för diagnos som möjliggör utvärdering av ansiktshud med en objektiv uppföljning av uppnådda resultat. Detta forskarsystem använder den största världsdatabasen för hudkarakteristika och gör det möjligt att analysera huden både på och under ytan, alltså analysera rynkor, pigmenteringar, hudstruktur och porer.

Experter rekommenderar daglig användning av antioxidant vård på morgonen tillsammans med solskydd och en stimulerande vård på kvällen. Eneomey hudvårds rutin regenererar hudens epidermis vilket gör huden yngre. Eneomey ansiktsprodukter är rekommenderade att användas samtidigt som man gör alla sorters antiaging behandlingar som till exempel kemiska peelingar.

Vilka som kan använda Eneomey produkter? Svaret är att det passar perfekt för mogen, solskadad och pigmenterad hud. Motverkar slapp hud, rynkor och fina linjer. Förbättrar hudstruktur och jämnar ut hudton. Minskar tecken på pigmenteringar och solrelaterade fläckar. Ökar spänst och elasticiter. Vad kan du förvänta? Återfuktande, reparerande. spänstgivande och näringsgivande effekt. Samt får du skonsam exfoliering och utjämnande resultat. 

Dags att testa nya varumärke? nya lyxiga hudvårdsprodukter? krämer och ansiktsrengöringar? serumet och masker? Vi tillsammans med dig skapar en behandlingsplan där vi har tagit hänsyn till just din hud och dina behov.

Ta hand om ditt ansikte korrekt och du kommer att bevara din skönhet under många år framöver!

Köp Eneomey produkterna online på Beautyka.se 

Läs mer

Hudtyp

Hudtillstånd

Hudproblem

Produkttyp

Kategorier

Märken

Rensa filter
Vi tipsar om
Populära produkter

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Information

Salongen

Webbutiken

SvenskaEnglish