• ✔  Hudvård & Skönhetssalong

  • ✔ Fri frakt* 

  • ✔ Snabb leverans

  • ✔ Auktoriserad återförsäljare & hudterapeut

ENEOMEY Hudvårdsprodukter

Hudtyp

Hudtillstånd

Hudproblem

Förväntat resultat

Märken

Produkttyp

Kategorier

Rensa filter
Populära hudvårdsprodukter
Vi tipsar om

Hur använda Eneomey hudvårdsprodukter info bild1

Eneomey är en fransk serie cosmeceuticals som ger en fantastisk lyster och otroligt fina resultat. Eneomeys hudvård är unik. Produkterna stimulerar hudens cellulära aktivitet och förbättrar hudens struktur. Produkterna har en underbar antiaging effekt. En effektiv blandning av aktiva ingredienser, så som Vitamin C, glykolsyra och phytic syra, ger det optimala resultatet. Eneomeys behandlingsprodukter vitaliserar huden, tar bort döda celler och ökar produktionen av kollagen och elastin, vilket gör att huden ser yngre ut.

Laboratoire Eneomey har kombinerat sensorisk upplevelse, komfort och effektivitet i sina produkter. Flera kliniska studier har genomförts med syftet att bevisa effektiviteten på Eneomeykemiska peelingar och hudvårdsprodukter. Dessa studier har utförts med hjälp av mätanordningen VISIA, ett verktyg för diagnos som möjliggör utvärdering av ansiktshud med en objektiv uppföljning av uppnådda resultat. Detta forskarsystem använder den största världsdatabasen för hudkarakteristika och gör det möjligt att analysera huden både på och under ytan, alltså analysera rynkor, pigmenteringar, hudstruktur och porer.

Experter rekommenderar daglig användning av antioxidant vård på morgonen tillsammans med solskydd och en stimulerande vård på kvällen. Eneomey hudvårds rutin regenererar hudens epidermis vilket gör huden yngre. Eneomey ansiktsprodukter är rekommenderade att användas samtidigt som man gör alla sorters antiaging behandlingar som till exempel kemiska peelingar.

Vilka som kan använda Eneomey hudvårdsprodukter?

Svaret är att det passar perfekt för olika hudtyper och åldrar. Har du mogen, solskadad och pigmenterad hud? Eller drabbas av blemmor samt utslag? Eneomey hudvårdsprodukter motverkar slapp hud, rynkor och fina linjer. Förbättrar hudstruktur och jämnar ut hudton. Minskar tecken på pigmenteringar och solrelaterade fläckar. Ökar spänst och elasticiter. Dämpar inflammation och redicerar acne.

Vilket resultat kan man förvänta av Eneomey hudvårdsrutin?

  • återfuktande
  • reparerande
  • spänstgivande
  • näringsgivande
  • skonsam exfoliering
  • utjämnande resultat

Dags att testa nya varumärke? Nya lyxiga hudvårdsprodukter? Krämer och ansiktsrengöringar? Serumet och masker? Vi tillsammans med dig skapar en behandlingsplan där vi har tagit hänsyn till just din hud och dina behov.

Köp Eneomey hudvårdsprodukter online på Beautyka.se 

 
Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Information

Salongen

Webbutiken

SvenskaEnglish