•   Skönhetsklinik och hudvård

  •   Fri frakt från 700 kr

  •   Auktoriserad återförsäljare/hudterapeut

iS CLINICAL by Innovative Skincare

iS CLINICAL är en lyxig och exklusiv hudvårdsserie i kategorin – cosmeceutical, som utmärker sig genom att uteslutande vara tillverkad av de mest kraftfulla och renast utvunna naturliga botaniska ingredienserna på marknaden för farmaceutisk kvalitet. Serien är producerad av INNOVATIVE SKINCARE.

Serien bygger på antioxidantteknik, vilket innebär att varje enskild ingrediens har testats kliniskt, såväl avseende säkerhet och drift som på produktnivå. I produkterna används patenterade formler som innehåller några av de mest effektiva antioxidanterna, som ex. retinol, oleuropein, Centella asiatica och stabiliserad C-vitamin. Med iS CLINICAL kan du därmed både se och känna skillnaden, samtidigt som produkterna ger kliniskt dokumenterade resultat ända ner på cellulärnivå.

Produkterna är inriktade på anti-aging, samt behandling av akne, hyperpigmentering och rosacea. Med iS CLINICAL erbjuder vi ett komplett behandlingssortiment bestående av rengöringsprodukter, serum, krämer och solskydd, samt ansiktsmasker för exklusiva ansiktsbehandlingar.

iS CLINICALs produkter kan delas in i fyra övergripande produktkategorier: rengörande, behandlande, fuktgivande och skyddande. Kombinerade ger dessa ett komplett behandlingsystem, som snabbt och säkert levererar förbättringar av huden.

Rengörande: Vi säljer djuprengöringsprodukter, som rengör huden på djupet utan att torka ut den.

Behandlande: Vi har ett omfattande sortiment av behandlingsprodukter, som inkluderar krämer, serum och exfolieringsprodukter för användning från ansikte till dekolletage. Produkterna behandlar hudåkommor som rosacea, hyperpigmentering, åldrande, akne, solskador och ärr/hudbristningar.

Fuktgivande: Vi säljer ett brett sortiment av fuktgivande produkter, som bl.a. reparerar, uppmjukar och fräschar upp huden. Produkterna har vanligtvis en anti-aging-formel i sig, och vi har produkter som kan användas för både ansikte och kropp.

Skyddande: Vi erbjuder solkrämer med den senaste Extremozyme-tekniken, som läker och skyddar huden mot skador från yttre påverkan på ett unikt och enastående sätt.

iS CLINICALs sortiment omfattar grundläggande behandlingar, som är inriktade på de mest frekventa och vanliga dermatologiska tillstånden. Det finns även en rad avancerade behandlingar för kliniken, som kan kombineras till ett kundanpassat hudvårdsprogram med särskilt fokus på den enskilda kundens behov.

 

attachment iS CLINICAL Products attachmentiS CLINICAL skin care regimes

attachment GLUTEN AND OTHER GRAINS attachment Under graviditet och förlossning

Läs mer

Hudtyp

Hudtillstånd

Hudproblem

Produkttyp

Kategorier

Märken

Rensa filter
Vi tipsar om
Populära produkter

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Information

Salongen

Webbutiken

SvenskaEnglish