• ✔ Auktoriserad återförsäljare & hudterapeut

  • ✔ Fri frakt* 

  • ✔ Snabb leverans

Neostrata Correct med retinol

Köpa

Hudtyp

Hudtillstånd

Hudproblem

Förväntat resultat

Märken

Produkttyp

Kategorier

Rensa filter
Populära hudvårdsprodukter

Neostrata correct hudvård med retinol bild 33

Neostrata Correct - Bli av med rynkor snabbt

Neostrata Correct är en linje av professionella hudvårdsprodukter för hud med solfläckar, solskador, rynkor, slapp hud, fina linjer och hud med nedsatt spänst och elasticitet. Mogen och åldrad hud kräver extra tålamod och rätt hudvård. Neosrata hudvårdsprodukter är kända för sina fantastiska resultat varför hudläkarna ofta rekommenderar Neostrata till kunder som börjar utveckla eller redan har reynkor och första åldrestecken.

Neostrata Correct serien bygger på hudvård med syror och retinol. I deras professionella huvårdsprodukter mot rynkor hittar du en mycket potent glykolsyra som exfolierar döda hudceller, binder fukt och återställer hudens spänst och fyllighet för att släta ut rynkor och fina linjer och ge dig ett ungdolmigt och fräscht utseende. Glykolsyra  i Glycolic Microdermabrasion Polish för åldrad hud hjälper även att minska solfläckar och jämna ut hudfärg genom att sätta igång cellomsättning och minska färgproduktion i huden. 

RetinolComprehensive Retinol Eye Cream ögonkräm mot rynkor hjälper att minska mörka ringar och påsar under ögonen samt släta ut rynkor och fina linjer. En ansiktskräm med retinol mot rynkor Renewal Cream tar hand om huden i ansiktet och återställer fasthet och elasticitet. Neostrata Correct har tänkt på att skapa två föryngrande hudvårdsprodukter med retinol för att möta behov av rynkig hud i ansiktst och under ögonen. 

En tredje ingrediens som jobbar aktivt på att föryngra huden är vitamin C som Neostrata har använt i sitt föryngrande serum för spänst och elasticitet i huden Correct Firming Collagen Booster Serum. Detta serum stimulerar produktion av kollagen i huden, stramar upp hyn och slätar ut rynkor. 

Neostrata Correct är en mycket bra linje av hudvårdsprodukter för åldrad, mogen hud och hud med rynkor, fina linjer och nedsatt elastictet och spänst. Vi rekommenderar starkt att köpa hudvård mot rynkor från Neostrata Correct till bra pris i Stockholm om du har eller börjar utveckla ålderstecken i ansiktet och runt ögonen. 

Nu kan du köpa Neostrata Correct produkter med retinol till bra pris!

 

 

Våra populära artiklar

Hudvårdsprodukter mot finnar Vad är fördelar med enzympeeling? För vem passar PRX-T33? Varför ska man göra kemisk peeling? Vad gör Retinol i huden? Hur använder man Retinol?

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Information

Salongen

Webbutiken

SvenskaEnglish