• ✔ Auktoriserad återförsäljare & hudterapeut

  • ✔ Fri frakt* 

  • ✔ Snabb leverans

Neostrata Enlighten mot pigmentfläckar

Köpa

Hudtyp

Hudtillstånd

Hudproblem

Förväntat resultat

Märken

Produkttyp

Kategorier

Rensa filter
Populära hudvårdsprodukter
Vi tipsar om

NeoStrata Enlighten pigmentreducering bild 12

NeoStrata Enlighten – effektiv pigmentreducering med anti-age effekt.

Enlighten serien från Neostrata är en linje av uppljusande hudvårdsprodukter mot solfläckar, solskador, ojämn hudfärg, melasma och pigmenteringar. Professionella hudvårdsprodukter mot pigmenteringar är favoriter bland hudläkarna som rekommenderar köpa Neostrata för att behandla ojämn hudton och föryngra huden. 

Neostrata Enlighten serien innehåller hög koncentration av AHA syra i form av glykolsyra som exfolierar torra hudceller, rengör porerna, främjar cellomsättning och minskar produktion av melanin i hudcellerna. På så sätt hjälper produkterna att minska intensitet på solfläckar och pigmenteringar, förbättra ojämn hudfärg och släta ut rynkor och fina linjer.

NeoGlukonolakton och C-vitamin i dessa uppljusande huvårdsprodukter mot solfläckar och solskadad hud återfuktar hyn och skyddar den mot åldrande orsakad av solen och miljöpåfrestningar. 

Neostrata Enlighten har utvecklats för att möta alla behov i hud med pigmenteringar, ojämn hudfärg och melasma. Professionella hudvårdsprodukterna i denna linje kompletterar och förstärker varandras effekt för att ge bästa resultat.
Ultra Brightening Cleanser regnör huden och börjar exfoliering.
Enlighten Illuminating Serum mjukgör huden och hämmar färgproduktion i mörka fläckar på solskadad hud. 

NeoStrata Enlighten bra pigmentreducering bild 101

I Nesotrata Enlighten linje av hudvårdsprodukter för hud med solfläckar hittar du även två mycket bra uppljusande och uppfräschande ansiktskrämer Pigment Controller och Skin Brightener SPF 35. Dessa ansiktskrämer mot pigmenteringar jobbar på att ljusa upp hyn, sudda ut kanterna på mörka fläckar i huden och släta ut rynkor och fina linjer. Förstärk effekten av dina hudvårdsprodukter med en effektiv punktbehandlare för solfläckar Dark Spot Corrector Gel

Nu kan du även köpa en kemisk peeling för hemmabruk som behandlar solfläckar och ojämn hudfärg. I Neostrata Enlighten hittar du Dual Acid Brightening Peel som exfolierar huden och hämmar melaninproduktion för att ljusa upp mörka fläckar i huden och ge dig ett fräscht och ungdomligt utseende. 

Nu kan du köpa Neostrata Enlighten produkter mot pigmenteringar och solfläckar till bra pris!

Hudvårdsprodukter Neostrata Enlighten bild 7

 

 

Neostrata enlighten mot hyperpigmentering bild 3

Våra populära artiklar

Hudvårdsprodukter mot finnar Vad är fördelar med enzympeeling? För vem passar PRX-T33? Varför ska man göra kemisk peeling? Vad gör Retinol i huden? Hur använder man Retinol?

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Information

Salongen

Webbutiken

SvenskaEnglish