• ✔ Auktoriserad återförsäljare & hudterapeut

 • ✔ Fri frakt* 

 • ✔ Snabb leverans

Neostrata Restore hudvård

Köpa

Hudtyp

Hudtillstånd

Hudproblem

Förväntat resultat

Märken

Produkttyp

Kategorier

Rensa filter
Populära hudvårdsprodukter
Vi tipsar om

Neostrata Restore hudvård produkter bild 55

Neostrata Restore - en linje för torr, känslig hud

Neostrata Restore är en linje med hudvårdsprodukter för torr hud, rodnad hud, hud med rosacea och eksem samt känslig hud. Återfuktande hudvårdsprodukter från Neostrata mjukgör huden, bygger upp dess barriär och skyddar hyn mot uttorkning och yttre miljöpåfrestningar. Med dessa mycket bra produkter för torr och känslig hud blir huden mjuk, len och fyllig, varför rynkor blir mindre synliga och du får ett fräschare utseende. Neostrata är omtyckt av hudläkarna runt om i världen för sina fantastiska resultat på hud med rodnad och irritation!

Neostrata Restore hudvård köpa online återförsäljare bild1

Neostrata Restore - fördelar

Neostrata Restore hudvårdsprodukter mot torrhet och rodnad i huden innehåller PHA syra som binder upp fukt i huden, polerar hudytan och slätar ut rynkor. Utöver det innehåller produkter från Restore linjen även vitaminer E, A och C som tillsammans tar hand om känslig och stressad hud.

 • C-vitamin har uppljusande och uppfräschande effekt och ger din hud mycket lyster.
 • E-vitamin är en nödvändig ingrediens i hudvårdsrutin för torr hud. Vitamin E tillför cellerna all nödvändig näring, stärker cellernas skyddsmekanismer och bygger upp hudens skyddande barriär. E-vitamin skyddar huden mot miljpåfrestningar och minimerar rodnad och sveda. 

Hudvård Neostrata Restore bild 354

  Neostrata Restore - hudvårdsrutiner

  I Neostrata Restore linje av hudvårdsprodukter hittar du allt som behövs för torr hud och hud med rosacea. Du ska börja din dag med en återfuktande och rodnadsdämpande ansiktsrengöring Facial Cleanser. Nästa produkt i hudvårdsrutin för torr hud är mjukgörande serum Bionic Serum och Bionic Face Cream. Ansiktskrämen återfuktar huden och slätar ut rynkor samt tar bort känslan av stramhet och sveda. 

  Du kan lätt ta hand om hud med rodnad och rosacea genom att använda Redness Neutralizing Serum som lugnar reaktiv och stressad hud och skyddar hyn mot yttre påfrestningar. Följ upp med en mjukgörare för torr och känslig hud Ultra Moisturizing Face Cream för att förstärka effekten av Serum. 

  Glöm inte att alltid skydda din hud mot solen med en mycket bra solskyddskräm för torr och känslig hud Daytime Protection SPF 23. Denna solskyddskräm passar för hud med rosacea och eksem för att den inte orsakar irritation eller torrhet. 

  Köpa Neostrata Restore hudvård auktoriserad återförsäljare bild2

  Nu kan du ta hand om torr och känslig hud med rodnad genom att köpa Neostrata Restore hudvårdsprodukter till bra pris i Stockholm eller online på vår webbshopp. 

  Köp Neostrata Restore hudvård hos auktoriserad återförsäljare Beautyka.se!

   

  Neostrata Restore produkter hudvårdsrutiner bild 01

  Våra populära artiklar

  Varför får man finnar? Hur behandlar jag finnar? Hudvårdsprodukter mot finnar Vad är retinol? Vad gör Retinol i huden? Hur använder man Retinol?

  Produkten har blivit tillagd i varukorgen

  Gå till kassanFortsätt handla

  Information

  Salongen

  Webbutiken

  SvenskaEnglish