•   Skönhetsklinik och hudvård

  •   Fri frakt från 700 kr

  •   Auktoriserad återförsäljare/hudterapeut

Nimue

Nimue skapades år 1994 av en framstående sydafrikansk plastikkirurg. Hans unika behandlingskoncept innebar ett genombrott inom hudvården. Konceptet utvecklades till en serie aktiva hudvårdsbehandlingar som ursprungligen var avsedda för den medisinska marknaden. Man fann att stärkande behandlingar före operationer gav förbättrade läkeprocesser och långsiktiga behandlingsresultat efter operationerna.

Nimues formula av världsklass är baserad på exceptionella aktiva ingredienser. Samtliga ingredienser kommer från internationellt erkända laboratorier. Nimues forskare arbetar på en avancerad nivå som en garanti för att varje produkt som länmar laboratorierna håller samma höga standard som kunderna har rätt att kräva av Nimue.

Som en av de främsta ledarna inom hudvårdsbranschen är vi välkända för vår överlägsna förståelse av huden och våra effektiva behandlingar för olika hudtillstånd. Nimue är globalt erkänd för sitt moderna hudklassificeringskoncept (miljöpåverkad hud hyperpigmenterad hud, problemhud & interaktiv hud) och sin unika filosofi baserad på fyra behandlingsgrundstenar (anti-age, återställande, anti-oxidanter & avancerat solskydd).

Läs mer

Hudtyp

Hudtillstånd

Hudproblem

Produkttyp

Kategorier

Märken

Rensa filter
Vi tipsar om
Populära produkter

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Information

Salongen

Webbutiken

SvenskaEnglish