•   Skönhetsklinik och hudvård

  •   Fri frakt från 700 kr

  •   Auktoriserad återförsäljare/hudterapeut

NIOD

SKINCARE FOR THE HYPER EDUCATED

NIOD är en liten komplett hudvårdsserie med funktionella nischprodukter för ”hudvårdsnörden”, konsumenten som har ett brinnande intresse för hud och hudhälsa och slukar allt som finns att läsa om ämnet – SKINCARE FOR THE HYPER EDUCATED.

NIOD letar alltid efter de senaste innovationerna inom hudvård. Det gäller att hänga med i svängarna, nya produkter och justeringar av ingredienser i befintliga produkter kommer snabbt – EXPECT THE UNEXPECTED.

Ahead is not further than behind.
Verkligt lärande är en form av kärlek – det är ödmjukt. Det respekterar att för att man skall kunna se framåt, måste man se bakåt. De som har observerat NIODs barndom vet att NIOD inte bara är ett märke. Det är en kraft som har en själ. NIODs gener kommer från vetenskapen men själen har sina rötter från lärandet. Kanske är det enda felet med modern vetenskap det faktum att det växer stolt och förlorar respekt för vårt förtjänta förflutna- men lärandet blir ödmjukt och ser tillbaka. NIODs resa vill ge respekt till det förflutna med en serie produkter som kallas yešti.

Läs mer

Hudtyp

Hudtillstånd

Hudproblem

Produkttyp

Kategorier

Märken

Rensa filter
Vi tipsar om
Populära produkter

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Information

Salongen

Webbutiken

SvenskaEnglish