• ✔  Hudvård & Skönhetssalong

  • ✔ Fri frakt* 

  • ✔ Snabb leverans

  • ✔ Auktoriserad återförsäljare & hudterapeut

pHformula - hudvårdsprodukter och rutiner

Hudtyp

Hudtillstånd

Hudproblem

Förväntat resultat

Märken

Produkttyp

Kategorier

Rensa filter
Populära hudvårdsprodukter
Vi tipsar om

pHformula är den första pharma-cosmeceutical behandlingsserie som är resultatet av en innovativt allians mellan cosmeceutical och medisinska recept.

Utvecklingen av pHformulas produkter har en historia som sträcker sig flera decennier tillbaka och de är en kombination av vetenskapliga erfarenheter, kemi och estetisk medicin på den farmaceutiska marknaden.

En familj ägde ett laboratorium i Barcelona, Spanien, med drömmen om att utveckla vetenskapliga produkter och behandlingar av absolut högsta kvalitet.

Behandlingssystemet är baserat på teknologin inom den regenerativa medicinen med syfte på att skapa kontrollerad kemisk "skin resurfacing" som skiljer sig totalt från konventionell peeling. Peeling kan orsaka exfoliering i huden, medan kontrollerad "resurfacing" aktivt framkallar en accelererad form av cellförnyelse i hudens olika lager, samtidigt som sår och ytlig irritation minskas.

pHformula behandlar framgångsrikt förändringar i huden som åldrande, hyperpigmentering, acne och kronisk rodnad.

I vår salong kan du hitta ett stort utbud av pHformula produkter. Dessutom, gör vi behandlingar med produkterna.

För bästa resultat och för att minska risken för komplikationer, rekommenderas patienter / kunder att använda rätt pHformula-produkter 2-3 veckor före behandling.

För att handla pHformula hudvårdsprodukter besök vår salong på Hagaesplanaden 58 i Vasastan Stockholm under öppettider och få professionell rådgivning hos pHformulas utbildade hudterapeuter eller läkare. De gör hudanalys på dig och hjälper till att välja rätt produkt anpassad efter dina behov. Du kan boka en gratis hudkonsultation här.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Information

Salongen

Webbutiken

SvenskaEnglish