• ✔ Auktoriserad återförsäljare & hudterapeut

  • ✔ Fri frakt* 

  • ✔ Snabb leverans

pHformula produkter

Köpa

Hudtyp

Hudtillstånd

Hudproblem

Förväntat resultat

Märken

Produkttyp

Kategorier

Rensa filter
Populära hudvårdsprodukter

pHformula produkter återförsäljare Beautyka Stockholm bild1

pHformula produkter - hudvård med högt kvalité. 

pHformula är den första pharma-cosmeceutical behandlingsserie som är resultatet av en innovativt allians mellan cosmeceutical och medisinska recept.

Utvecklingen av pHformulas produkter har en historia som sträcker sig flera decennier tillbaka och de är en kombination av vetenskapliga erfarenheter, kemi och estetisk medicin på den farmaceutiska marknaden.

En familj ägde ett laboratorium i Barcelona, Spanien, med drömmen om att utveckla vetenskapliga produkter och behandlingar av absolut högsta kvalitet.

Bra pHformula hudvård produkter i Stockholm Beautyka bild02

pHformula produkter - aktiv hudvård mot åldrande, hyperpigmentering, acne och rosacea.

Behandlingssystemet är baserat på teknologin inom den regenerativa medicinen med syfte på att skapa kontrollerad kemisk "skin resurfacing" som skiljer sig totalt från konventionell peeling. Peeling kan orsaka exfoliering i huden, medan kontrollerad "resurfacing" aktivt framkallar en accelererad form av cellförnyelse i hudens olika lager, samtidigt som sår och ytlig irritation minskas.

I vår salong kan du hitta ett stort utbud av pHformula produkter. Dessutom, gör vi behandlingar med pH formula produkterna.

För bästa resultat och för att minska risken för komplikationer, rekommenderas patienter / kunder att använda rätt pHformula produkter 2-3 veckor före behandling.

Köpa SOS phformula produkter online Stockholm Beautyka bild03

 

Köpa pHformula produkter

För att handla pHformula hudvårdsprodukter besök vår salong på Hagaesplanaden 58 i Vasastan Stockholm under öppettider och få professionell rådgivning hos pHformulas utbildade hudterapeuter eller leg. läkare. De gör hudanalys på dig och hjälper till att välja rätt produkt anpassad efter dina behov. Du kan boka en gratis hudkonsultation här.

 

Köp pHformula hudvård produkter hos auktoriserad återförsäljare!

pHformula produkter pris i Stockholm Beautyka bild03

Kolla pHformula produkter online på Beautyka.se

 

Beställa pHformula produkter på nätet Beautyka Stockholm bild1

Våra populära artiklar

Varför får man finnar? Hur behandlar jag finnar? Hudvårdsprodukter mot finnar Vad är retinol? Vad gör Retinol i huden? Hur använder man Retinol?

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Information

Salongen

Webbutiken

SvenskaEnglish