• ✔ Auktoriserad återförsäljare & hudterapeut

  • ✔ Fri frakt* 

  • ✔ Snabb leverans

PRIORI adaptiv hudvård

Köpa

Hudtyp

Hudtillstånd

Hudproblem

Förväntat resultat

Märken

Produkttyp

Kategorier

Rensa filter
Populära hudvårdsprodukter

PRIORI är adaptiv hudvård

Priori’s adaptiva hudvård är utformat för att ”förstå” hudens komplexa kommunikationssystem – de subtila nyanserna som gör att du är du. Alla Priori’s produkter är framtagna för att kunna läsa- och koda av hudens specifika behov av fukt, skydd och återuppbyggnad. Genom att Priori använder sig av omsorgsfullt framtagna,  avancerade nyheter inom bioteknologi kan deras produkter leverera det resultat specifika hudtyper är i behov av – det är adaptiv hudvård.

Nästan varje varumärke har sin egen glädje. Men om du behöver lösa specifika hudproblem behöver du hudvårdsprodukter från PRIORI.

PRIORI är ett bra märke som löser många riktigt komplexa hudproblem, till exempel problemet med hyperpigmentering, solskadad hud och postakne pigmrntering.

Det är allmänt accepterat att PRIORI är bioingenjörerad kosmetika. Inte i ord. Ett av flaggskeppen är naturligtvis Idebenone, vars uppfinning gav världen berömmelse till forskare, forskare och skapare av varumärket.

Idebenone är en syntetisk analog av koenzym Q10, som anses vara en kraftfull naturlig antioxidant. Men Idebenon-molekylen är 60 gånger mindre än Q10. Så vad? På grund av sin lilla storlek kan den tränga mycket djupt in i huden och på grund av detta blir den 1000 gånger effektivare. Vårdande specialprodukter från PRIORI ger lyster, motverkar fårtida hudåldrande och tar han om hudhälsa.

Q10 är en mycket effektiv antioxidant. Det är emellertid inte många som vet att en mycket hög koncentration i produkten är nödvändig för att det ska ha den nödvändiga hållbara effekten! Därför överför användningen av Q10 omedelbart produkter till den övre priskategorin, och om detta inte är så innehåller verktyget bara spår av Q10 och dess närvaro är endast nödvändigt för reklamändamål

Grundens fäder till varumärket är 2 forskare som upptäckte AHA-syrorna med oss ​​och också syntetiserade en kraftfullare molekyl - Idebenone.

Man kan prata om PRIORI hudvårsdprodukter under en lång tid. Kort om raderna:

-Idebenon

-Baslinjen på syror är AHA-linjen. Huvudkomponenten är mjölksyra. Faktum är att glykolsyra anses vara den bästa för AHA-syror eftersom molekylen är mindre. Ändå använder PRIORI-specialister mjölksyra som är mer fysiologisk för vår hud.

Effektiviteten av PRIORI hudvård bekräftas av flera kliniska studier.

Passar perfekt för torr, åldrad. fet, aknebenägen hud samt normal och känslig hy. PRIORI hudvård motverkar yttorhet, reducerar fina linjer och tecken på åldrande, dämpar inflammation och bekämpar pigmenteringar.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Information

Salongen

Webbutiken

SvenskaEnglish