• ✔ Auktoriserad återförsäljare & hudterapeut

  • ✔ Fri frakt* 

  • ✔ Snabb leverans

TOSKANI Cosmetics Hudvårdsprodukter

Köpa

Hudtyp

Hudtillstånd

Hudproblem

Förväntat resultat

Märken

Produkttyp

Kategorier

Rensa filter
Populära hudvårdsprodukter

TOSKANI Cosmetics är ett medicinskt baserat hudvårdsföretag från Barcelona orienterat på att tillhandahålla kompletta lösningar för alla typer av estetiska och dermatologiska hudproblem. I mer än 30 år har varumärket utvecklat kosmetiska och terapeutiska produkter för att ta hand om din hud. TOSKANI uppskattar varje kund och strävar efter att skapa produkter med höga koncentrationer av aktiva ingredienser för att lösa alla möjliga estetiska problem. TOSKANI Cosmetics erbjuder ett brett utbud av professionella hudvårdsprodukter.

TOSKANI Meso – Mycket effektiva mesoterapiprodukter som är individuellt anpassade för att lösa hudproblem både i ansikte och kropp. Unika kombinationer av peptider, vitaminkomplex och mineraler är utformade för att uppnå långsiktiga och effektiva resultat. I denna inriktning ingår det bland annat reparerande och näringsgivande vitaminkomplexen, hyaluronsyror, skin-boosters samt lystergivande, återfuktande och föryngrande cocktails. Med TOSKANIs mesoterapi kan man förbättra hudtonen, motverka åldrande, stärka hårrötterna, minska defekter orsakade av akne m.m.

TOSKANI Peelingar produceras med olika procentsatser och pH-nivåer för alla hudtyper. Produkterna innehåller inga parabener, konserveringsmedel och ingredienser av animaliskt ursprung. TOSKANI peelingar motverkar akne, rosacea, hyperpigmenteringar, fina linjer och mycket annat. Peel Boosters används före och efter peeling för att förbättra och förstärka effekterna samt stimulera cellförnyelsen.

TOSKANI Cosmetics består av en professionell hudvårdsserie och en hemvårdsserie. De professionella hudvårdsprodukter erbjuder ett brett urval av innovativa produkter som innehåller aktiva ingredienser av farmaceutisk kvalitet. Hemvårdsserien innehåller en hög koncentration av aktiva ingredienser för att förbättra och upprätthålla resultaten av professionella behandlingar. TOSKANI Cosmetics har bland annat peel off masker, krämer, olika slags serum och ampuller. Dessa produkter verkar mot åldrande, rynkor, trötthet, föroreningar och torrhet.

Beställ Toskani hudvård online på Beautyka.se

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Information

Salongen

Webbutiken

SvenskaEnglish