• ✔ Auktoriserad återförsäljare & hudterapeut

  • ✔ Fri frakt* 

  • ✔ Snabb leverans

Märkesbehandlingar

Köpa

Hudtyp

Hudtillstånd

Hudproblem

Förväntat resultat

Märken

Produkttyp

Kategorier

Rensa filter
Populära hudvårdsprodukter

Ansiktsbehandlingar Stockholm märken bild 1

Anpassade märkesbehandlingar efter din hud behov

Vi på hudvårdskliniken Beautyka i Stockholm jobbar med hudvårdsprodukter från olika världskända varumärken, så som Dermaceutic, ClinicCare, Tebiskin, Neostrata, Eneomey, Toskani, Dermalogica, Académie Scientific Beauté och pHformula, och inriktar oss på upplevelse och resultat! Vi använder endast professionella produkter från beprövade märken som har genom åren utvecklat sina hudvårdande serier och behandlingar för att med säkerhet påstå att de verkligen fungerar och löser olika hudproblem. Du som vår kund har en möjlighet att själv välja vilken märkesbehandling du vill ha. Våra hudterapeuter och läkaren är alltid tillgängliga för att hjälpa dig med ditt val. Vi rekommenderar gärna ansiktsbehandlingar och hudvårdsprodukter, med din hudtyp, hudtillstånd, hudbesvär och önskemål som utgångspunkt. På vår klinik hittar du ett stort sortiment av effektiva märkesbehandlingar så som kemiska AHA/ BHA eller TCA peelingar, lugnande behandlingar, tonårsbehandlingar och åldersbekämpande behandlingar. 

Våra ansiktsbehandlingar passar perfekt för alla kön och är skapade för olika hudtyper, hudtillstånd och åldrar. Med skönhetsprodukterna från sådana kända märken inom hudvården som Dermalogica, Dermaceutic och pHformula hjälper vi dig att balansera och normalisera hyn, återställa och reparera stressad hud, ge lyster och spänst till mogen hud samt inge ökad fukthalt vid torr och känslig hud. Blandad, fett och acne hud behöver extra uppmärksamhet och hos oss på Beautyka kan du hitta rätta behandlingar, som är speciellt utvecklade för att arbeta på sådana hudprobelm som finnar, pormaskar, inflammationer, portilltäpptheter, blemmor och akne.

Med våra märkesbehandlingar för ansiktet har vi en möjlighet att behandla post-akne ärr och färgförändringar. De varumärken som vi arbetar med erbjuder ett stort sortiment av olika riktade behandlingar som alla ger ett fantastiskt resultat!

ansiktsvård märken behandlingar stockholm bild21

Varje varumärke har sina egna och unika behandlingsstrategier och professionella masker, krämer och serum, som vårdar din hud och ger ett långsiktigt och hållbart resultat. Drabbas du av akne hy? Extra känslig hud? Glåmig eller stressad hud? Fet eller torr? Eller önskar du en lyxig uppfräschande och revitaliserande ansiktsbehandling som ska inge en ökad lyster i huden? Vi erbjuder ansiktsbehandlingarna, som är anpassade till våra kunders individuella förutsättningar, hudens behov, hudtillstånd och önskemål. 

I Dermaceutic och pHformula märkesbehandlingar finns även en medicinsk linje av hudvårdande behandlingar, som endast får utövas av läkaren.

Dessa vårdande ansiktsbehandlingar är specifikt inriktade mot mogen hy, tånoringar med finnar och orenheter, pigmenterad hud och rosacea. Medicinskt betingade behandlingar hjälper dig att få en ökad fasthet och spänst i huden, återställa den ungdomliga elasticiteten, dämpa inflammationen och förebygga framtida uttbrott, finnar och blemmor. Kraftiga peelingar och en kur av ansiktsbehandlingar riktade mot att reducera pigmentaringar i huden och inge den en ljusare färg hjälper dig att bekämpa pigmenteringar och hyperpigmenteringar med ett resultat som kvarstår länge.

Är du sugen på mesoterapi/skinbooster hudföryngrande behandling med Filorga eller Toskani speciella cocktails? Vi erbjuder ett stort utbud av estetiska behandlingar som utförs av läkare.

Ansiktsbehandling kända varumärken Stockholm bild41

Du är alltid varmt välkommen att besöka vår hudvårdsklinik i Vasastan i Stockholm, där du ska bli omhändertagen av våra auktoriserade hudterapeuter och läkare. Vet inte vilken behandling som ska passa dig? Kontakta oss via mejl eller boka en gratis konsultation där du ska få professionella rekommendationer från oss och där vi tillsammans med dig ska skapa en plan för dina behandlingar samt rekommendera dig vilka produkter som kan användas för att förstärka effekter av behandlingar samt bevara resultat.  

 

 

Våra populära artiklar

Hudvårdsprodukter mot finnar Vad är fördelar med enzympeeling? För vem passar PRX-T33? Varför ska man göra kemisk peeling? Vad gör Retinol i huden? Hur använder man Retinol?

Boka ansiktsbehandlig online hos Beautyka Hudvårdsklinik i Stockholm!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Information

Salongen

Webbutiken

SvenskaEnglish