• ✔ Auktoriserad återförsäljare & hudterapeut

  • ✔ Fri frakt* 

  • ✔ Snabb leverans

Uppstramande & Utjämnande Lift & firm ampuller

Köpa

Hudtyp

Hudtillstånd

Hudproblem

Förväntat resultat

Märken

Produkttyp

Kategorier

Rensa filter
Populära hudvårdsprodukter

Ampuller lift firm bild 819

Babor lift and firm ampuller - stramma upp din hud!

Tiden är den främsta orsaken till uppkomst av rynkor och slapphet i huden.

Uppstramande & utjämnande ampuller Lift and Firm är det bästa sätt att förnya huden och förebygga uppkomst av ålderstecken. Lift & firm ampuller innehåller ingredienser som ökar kollagenomsättning i huden och ger hyn en vacker stramhet och spänst. Uppstramande & utjämnande ampuller väcker upp huden och tvingar den att tillverka mer kollagen som fyller ut rynkor och gör hyn spänstig och elastisk. 

Det vanligaste ämnet att hitta i uppstramande & utjämnande Lift and Firm ampuller är kollagen.

Detta är ett protein som naturligt finns i kroppen och som ger huden dess spänst. Med åldern blir huden katt och tillverkar mindre mängder av detta protein. Av denna anledning har doktorerna och forskarna inom hudvård och skönhet utvecklat koncentrerade former av kollagen, nämligen uppstramande & utjämnande ampuller som ger en omedelbar lift & firm effekten. Lift & firm effekten i ampuller innebär att huden får en slätare textur, rynkor och mimiska linjer försvinner och ansiktskonturer blir mer framträdande. 

Lift and firm ampull Babor bild 190

 

Lift & firm ampuller innehåller ofta C-vitamin och hyaluronsyra.

Hyaluronsyra är en mycket potent ingrediens som binder maximalt med fukt inne i huden och ger en uppstramande & utjämnande effekt. Huden blir slät och spänstig, torrhetslinjer försvinner och ansiktston blir frisk och jämn.

C-vitamin är ett återfuktande och uppfriskande ämne som förekommer i de flera uppstramande & utjämnande ampuller. Det vitaminer förebygger uppkomst av mörka fläckar i huden, ökar hyns lyster och deltar i produktion av kollagen. Just tack vare C-vitamin har lift & firm ampuller sitt fantastiska resultat!

Handla Babor Lift & firm ampuller hos auktoriserad återförsäljare Beautyka.se!

Strama upp huden med lift & firm behandling

 

 

 

Våra populära artiklar

Hudvårdsprodukter mot finnar Vad är fördelar med enzympeeling? För vem passar PRX-T33? Varför ska man göra kemisk peeling? Vad gör Retinol i huden? Hur använder man Retinol?

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Information

Salongen

Webbutiken

SvenskaEnglish