• ✔ Auktoriserad återförsäljare & hudterapeut

  • ✔ Fri frakt* 

  • ✔ Snabb leverans

Produkter mot pormaskar

Köpa

Hudtyp

Hudtillstånd

Hudproblem

Förväntat resultat

Märken

Produkttyp

Kategorier

Rensa filter
Populära hudvårdsprodukter
Vi tipsar om

Hudvård produkter mot pormaskar bild4

Hudvård mot pormaskar

Pormaskar är små bruna eller svarta punkter i huden. Alla människor har mer eller mindre pormaskar, för att de är ett sätt för huden att rengöra sig själv.

Pormaskar eller komedoner, är den oxiderade ytan av feta propp som täpper hudporerna med ökat talgproduktion i sebaceous körtlar. Normalt kommer talg till ytan i små mängder.  Talgs uppgift är att skydda huden mot uttorkning och andra negativa miljöfaktorer. Men om porerna utsöndrar talg i stora mängder, samlas det i porerna, oxideras vid kontakt med luft och mörknar.

Du kan absolut påverka antal och storlekarna på pormaskar genom att använda rätta produkter mot pormaskar. Bra produkter mot pormaskar är sådana som rengör huden, tar bort döda hudceller från hudytan och minskar produktion av talg i körtlarna. Riktigt bra produkter mot pormaskar syftar på faktorer som orsakar uppkomst av pormaskar och inte torkar ut huden.

produkter mot pormaskar i ansiktet bild 21

Pormaskar kommer på hudytan om du har en bristande exfoliering av döda hudceller. Bra produkter mot pormaskar innehåller exfolierande ämnen såsom olika typer av syror, vanligast med glykolsyra, salicylsyra eller mandelsyra. Syror är en musthave ingrediens i produkter mot pormaskar för att de dödar bakterier på hudytan, minskar fetproduktion i huden och rengör porerna. Syror förebygger uppkomst av pormaskar och inflammationer i huden och håller hyn fräsch och ren. Dock kan sådana produkter varaktig uttorkande och skall helst kombineras med fuktkrämen.

En annan bra ingrediens i produkter mot pormaskar är lera. Du kan med fördel köpa några lermasker och applicera med över ansiktet en till två gånger i veckan. Lera är ett aktivt ämne som absorberar överflödig talg från hudytan och rengör porerna genom att dra ut föroreningar och fet. Lermasker är absoluta favoriter bland produkter mot pormaskar för att de ger en snabb effekt och är plånboksvänliga. 

För att undvika få pormaskarna ska du också välja rätta produkter med solskydd. Vill du få mindre pormaskar ska du välja produkter som innehåller rätta ingredienser som inte täpper till huden. Ett bra exempel är solkrämer med fysikaliskt filter. Du ska helst välja zink oxid filter i dina produkter mot pormaskar för att denna förening hjälper att rengöra huden och dödar de bakterierna som orsakar finnar och pormaskar i huden. 

 

Passa på och köpa produkter mot pormaskar till ett bra pris online!

 

 

Våra populära artiklar

Hudvårdsprodukter mot finnar Vad är fördelar med enzympeeling? För vem passar PRX-T33? Varför ska man göra kemisk peeling? Vad gör Retinol i huden? Hur använder man Retinol?

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Information

Salongen

Webbutiken

SvenskaEnglish