• ✔ Auktoriserad återförsäljare & hudterapeut

  • ✔ Fri frakt* 

  • ✔ Snabb leverans

Ansiktskräm med solskydd

Köpa

Hudtyp

Hudtillstånd

Hudproblem

Förväntat resultat

Märken

Produkttyp

Kategorier

Rensa filter
Populära hudvårdsprodukter
Vi tipsar om

Ansiktskräm med spf normal hud bild 55

Ansiktskräm med solskydd för normal hud

Ansiktskräm med solskydd är en mycket bra och populär hudvårdsprodukt till vår och sommar. Solskydd har många bra egenskaper som är nyttiga för huden och främjar dennes hälsa och välmående. Ansiktskräm med solskydd skyddar huden mot skada orsakad av farliga uv-strålar och förebygger uppkomst av allvarliga hudtillstånd. En sådan ansiktskräm är dessutom åldersförebyggande och uppljusande för huden. Ansiktskräm med solskydd motverkar uppkomst av rynkor, pigmenteringar, solfläckar och slapphet i huden genom att minimera solens nedbrytande effekt på kollagen och hyaluronsyra i huden.

När man solar skapas det skadliga fria radikaler som orsakar nedbrytning av kollagen och elastisk i huden samt ökar produktion av brun färg i djupa hudlager. Ansiktskräm med solskydd förebygger uppkomst av dessa skadande ämnen och hjälper därför att skydda hyn mot åldrande. Ansiktskräm med solskydd hjälper dig att bibehålla hudens ungdomliga fräschhet och fasthet samt ha en jämn hudton utan fläckar!

Ansiktskräm med solskydd finns av flera styrkor. Hur stark din ansiktskräm med solskydd är bestäms av vilken siffra som står vid SPF markeringen. Ju högre siffra det står desto starkare är din solskydd och desto bättre effekt får du. Du kan köpa en ansiktskräm med solskydd v minsta styrka på hösten och vinter men det är alltid bra att välja ansiktskräm med högre solskydd under solsäsongen. 

Köp din bästa Ansiktskräm med SPF hos auktoriserad återförsäljare Beautyka.se!

 

 

Våra populära artiklar

Hudvårdsprodukter mot finnar Vad är fördelar med enzympeeling? För vem passar PRX-T33? Varför ska man göra kemisk peeling? Vad gör Retinol i huden? Hur använder man Retinol?

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Information

Salongen

Webbutiken

SvenskaEnglish